مواد لازم:
- ماهی درسته: دوعدد چهارصد گرمی
- ریشهٔ تازهٔ زنجبیل: به اندازهٔ سه سانتیمتر، ویفری نازک شده
- سس سویا: یک سوم پیمانه
- سرکهٔ سفید: یک قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی: دو قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: یک عدد، تخم گرفته و خلال شده
- پیازچه: برای تزیین
- کنجد: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- برنج: چهار پیمانه
- سبزی پلویی: پانصد گرم پاک شده
طرز تهیه:
برای تهیه سبزی پلو ماهی بوشهری ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجهٔ سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. در ظرف مناسب فر یک قاشق روغن ریخته، سپس ماهی پاک کرده را در آن قرار دهید و باقی ماندهٔ روغن را روی ماهی بمالید. نمک و فلفل را به ماهی اضافه کنید و کنجد را به شکلی یکنواخت بر سرتاسر ماهی بپاشید. ماهی را در داخل فر به مدت بیست تا۲۵ دقیقه قرار دهید. در این هنگام، زنجبیل، سس سویا، سرکهٔ سفید و فلفل را درون یک ماهی تابهٔ کوچک به همراه دو قاشق آب حرارت دهید تا زنجبیل و فلفل نرم شود. سبزی پلو را نیز به روش معمول درست کنید. ماهیها را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و مخلوط زنجبیل را بر روی آن منتقل و با پیازچه تزیین کنید.