پخت و پزشیرینی

طرز تهیه سجوق

طرز تهیه سجوق در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گردوی درسته مقداری
  2. کره یک قاشق چایخوری
  3. آب ۲ پیمانه
  4. نشاسته ۱پیمانه
  5. شکر ۲ پیمانه سر خالی
  6. پودر نارگیل تازه (بوی ماندگی ندهد) به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه سجوق در ابتدا ترشی نشاسته را می‌گیریم (دردستور لرزانک ترشی گرفتن را ارائه کرده‌ام) و ۲ ساعت آن رادر آب می‌خیسانیم.

۲. مواد را در تابه ریخته به آرامی روی حرارت ملایم هم می‌زنیم (مواظب باشید تا گلوله نشود).

۳. کمی که سفت شد شکر را اضافه می‌کنیم (اگر خیلی سفت بود با احتیاط کمی آب اضافه می‌کنیم) و مرتب می‌زنیم تا رنگ مواد کاملا” شفاف شودو از ظرف جدا شود و حالت کشدار پیدا کند.

۴. تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کره جذب شود سپس گلاب را اضافه مینمائیم و آن را ورز می‌دهیم.

۵. پودر نارگیل را روی سینی پخش کرده و مواد را روی آنها ریخته و ۲ باره روی مواد پودر اضافه کرده و آن را ورز می‌دهیم تا از چسبندگی آن کاسته شود.

۶. سینی را کاملا” تمیز کرده و عمل فوق را تکرار می‌کنیم و مواد را باز کرده و گردوها را می‌چینیم و با کمک کاردک آن را لوله می‌کنیم یا قالب می‌زنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *