خواص
- مزاج گرم و خشک
- ملیّن
- مفید برای کبد و کلیه
مواد لازم
- سکنجبین یا عسل : نصف فنجان
- لیموترش : یک عدد
- خیار: 2 عدد
- عرق نعنا یا گلاب : نصف فنجان
بیشتر بخوانید!
طرز تهیه
- لیمو ترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا کنید و به همراه عرق نعنا داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
- بعد خیار را بدون اینکه پوستش را جدا کنید داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
- این مواد را با سرعت بالا به مدت یک دقیقه هم بزنید.
- بعد از مخلوط شدن این مواد آنها را داخل لیوان بریزید و مناسب با ذائقه مهمانانتان به آن عسل اضافه کنید.
- چند قطعه یخ هم داخل لیوان ها بریزید و با چند برش نازک خیار و لیمو ترش و چند برگ نعنا تازه ساطوری شده شربت را تزیین کنید.
- بجای عسل می توانید از سکنجبین هم استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که برای هر لیوان به یک عدد خیار متوسط احتیاج دارید.
منبع
- ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
- بخش آشپزی نمناک