پخت و پزشربت

طرز تهیه شربت عسل با خیار و لیمو ترش

شربت عسل با خیار و لیمو ترش برای کبد و کلیه مفید است

خواص

  • مزاج گرم و خشک
  • ملیّن
  • مفید برای کبد و کلیه

مواد لازم

  • سکنجبین یا عسل : نصف فنجان
  • لیموترش : یک عدد
  • خیار: ۲ عدد
  • عرق نعنا یا گلاب : نصف فنجان
بیشتر بخوانید!

طرز تهیه

  1. لیمو ترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا کنید و به همراه عرق نعنا داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
  2. بعد خیار را بدون اینکه پوستش را جدا کنید داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
  3. این مواد را با سرعت بالا به مدت یک دقیقه هم بزنید.
  4. بعد از مخلوط شدن این مواد آنها را داخل لیوان بریزید و مناسب با ذائقه مهمانانتان به آن عسل اضافه کنید.
  5. چند قطعه یخ هم داخل لیوان ها بریزید و با چند برش نازک خیار و لیمو ترش و چند برگ نعنا تازه ساطوری شده شربت را تزیین کنید.
  6. بجای عسل می توانید از سکنجبین هم استفاده کنید.
  7. توجه داشته باشید که برای هر لیوان به یک عدد خیار متوسط احتیاج دارید.

منبع

  • ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
  • بخش آشپزی نمناک
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن