خواص
- افراد دارای مزاج خشک، می توانند از شیر برنج استفاده کنند
- این غذا رطوبت رسان ملایم بدن است
- عمر را طولانی می کند
- می تواند کمک به چاق شدن در افراد خیلی لاغر نماید. خصوصا اگر این غذا همراه با شیره انگور مصرف یک غذای کامل است.
مواد لازم (برای چهار نفر)
- برنج نیم کوب یک پیمانه
- شیر محلی سه پیمانه
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای، عسل و پودر نارگیل در صورت تمایل
دستور پخت
- برنج را از شب قبل خیس کرده و با چهار برابر آب می پزیم (به ازای یک پیمانه برنج، چهار پیمانه آب می ریزیم).
- برنج آنقدر باید پخته شود تا نرم شود.
- در این مرحله برنج را مرتب هم می زنیم.
- سپس شیر را اضافه کرده و سی دقیقه می پزیم.
- ده دقیقه مانده به پایان پخت گلاب را اضافه می کنیم.
- اگر از شکر استفاده می کنید، می توان آن را به همراه شیر به برنج اضافه کرد؛ در غیر این صورت هنگام میل کردن از عسل یا شیره خرما یا شیره ی انگور استفاده گردد.