مواد لازم:
- آرد ۲۵۰ گرم
- پودر قند ۲۲۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی کشمشی در ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. کره نرم شده را داخل کاسهای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغها را به نوبت اضافه کنید (یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید). کشمشها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کمکم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید (شیرینیها در زمان پخت پهن و نازک میشوند). سینی را داخل فری که از قبل روشن کردهاید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید (زمانی که لبههای شیرینی طلایی شد یعنی آماده است)؛ اجازه دهید شیرینیها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.