مزاج
گرم و خشک
مواد لازم
- پودر گردو و بادام : به میزان لازم
- آرد نخودچی : در صورت تمایل
- عسل : یک پیمانه
- پودر کنجد : به میزان لازم
- پودر نارگیل : به میزان لازم
طرز تهیه
- عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل میتوان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد.
- اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم .
- کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود.
- سپس به شکل دلخواه برش زده و به مدت یک ساعت درون یخچال میگذاریم.
- بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی