پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی کنجدی

با طرز تهیه شیرینی کنجدی آشنا شوید

مزاج

گرم و خشک

مواد لازم

  • پودر گردو و بادام : به میزان لازم
  • آرد نخودچی : در صورت تمایل
  • عسل : یک پیمانه
  • پودر کنجد : به میزان لازم
  • پودر نارگیل : به میزان لازم

طرز تهیه

  1. عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل می‌توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد.
  2. اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم .
  3. کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود.
  4. سپس به شکل دلخواه برش زده و به مدت یک ساعت درون یخچال می‌گذاریم.
  5. بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *