مواد لازم:
- شکر ۲۵۰ گرم
- پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
- روغن مایع ۷۵ گرم
- سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- آبلیموی ترش یک دوم قاشق چایخوری
- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- برای تهیه شیرینی نارگیلی در ابتدا همه مواد را باهم داخل یک ظرف ریخته بطوریکه یکی دو قاشق از روغن و سفیده باقی بماند.
- مواد را داخل چرخ گوشت ریخته دو بار چرخ میکنیم و یا در صورت نداشتن چرخ گوشت داخل غذاساز میریزیم و ۳- ۲ دقیقه بهم میزنیم.
- مرحلهٔ داغ زدن: مواد چرخ شده را در قابلمه ریخته مواد را روی حرارت بسیار کم قرار داده و مرتب با قاشق چوبی هم میزنیم تا زمانی که فقط گرم شود (اصلا داغ نشود). قابلمه را از روی حرارت بر میداریم. مابقی روغن و سفیده و آبلیمو و وانیل را هم اضافه میکنیم و مجدداً روی حرارت قرار میدهیم. به مدت ۳۰ -۲۵ دقیقه روی حرارت کم و ملایم قرار داده، گاهگاهی بهم میزنیم، در آخر کار ممکن است از مواد بخار خارج شود اما به هیچوجه نباید مواد به قل زدن بیافتاد. سپس از روی حرارت برداشته در دمای محیط میگذاریم مواد کاملاً سرد شود. برای سردن کردن به هیچوجه در یخچال قرار ندهید.
- مواد را داخل سینی با قیف با ماسوره ساده و با فاصله ریخته و در صورت تمایل با پودر پسته تزیین میکنیم. در فر قرار (۱۶۰ درجه) تا زمانی که کف و نوک شیرینی طلایی رنگ شود قرار میدهیم.