پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی رنگینک

طرز تهیه شیرینی رنگینک در طب سنتی

مواد لازم:

  • نیم کیلو رطب
  • ۲ پیمانه آرد
  • نیم پیمانه پودر پسته
  • ۱۰۰ گرم گردو
  • ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم کره
  • یک پیمانه روغن
  • به میزان لازم دارچین ساییده

طرز تهیه رنگینک:

برای تهیه رنگینک در ابتدا هسته و کلاهک رطب را جدا می‌کنند و به جای آن یک تکه مغز گردو می‌گذارند. دانه‌های رطب را در بشقاب تخت کنار هم می‌گذارند به طوری که جای کلاهک آن رو به بالا باشد. تمام بشقاب را به این صورت می‌چینند و حاشیه بشقاب را برای سرریز آرد و روغن باز می‌گذارند. آرد و روغن را در تابه روی آتش ملایم با کاردک چوبی هم می‌زنند تا آرد به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. سپس کره را اضافه می‌کنند و هم می‌زنند و برمی‌دارند. (آرد و روغن باید شل باشد اگر سفت شود اندکی روغن اضافه می‌کنند و کمی تفت می‌دهند.) آرد و روغن داغ را روی رطب می‌ریزند و روی آن را صاف می‌کنند تا روی رطب را بپوشاند. سپس پودر پسته را روی آن می‌پاشند. روی رنگینک پودر دارچین می‌ریزند و پس از خنک شدن در یخچال نگه‌داری می‌کنند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *