پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی توت

طرز تهیه شیرینی توت در طب سنتی

مواد لازم:

  1. بادام ۱ پیمانه
  2. پودر قند نصف پیمانه تا یک پیمانه
  3. پودر هل نصف قاشق چایخوری
  4. گلاب ۱ تا یک و نیم قاشق چایخوری
  5. شکر درشت یا تخم خرفه به مقدار لازم برای غلطاندن توت در آن
  6. خلال پسته به مقدار لازم برای فرو کردن در قسمت بالای توت
  7. رنگ خوراکی چند قطره

طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی توت در ابتدا پودر قند و بادام چرخ کرده (میکسرشده) و پودر هل را مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم داخل کرده تا خمیری به دست آید که قابل شکل گیری باشد. تکه‌هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر یا تخم خرفه بغلطانید و خلال پسته‌ای در سر آن وارد کنید، می‌توانید نصف مایه را سفید و نصف آن را با اضافه کردن یکی دو قطره رنگ قرمز خوراکی رنگی کنید. توت را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا خشک نشود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن