پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز

طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰= گرم
  2. فلفل دلمه‌ای= ۲ عدد
  3. پیاز= ۴ عدد
  4. پیاز رنده کرده =۱ قاشق
  5. گوجه فرنگی= ۸ عدد
  6. ماست= ۲/۱ پیمانه
  7. آب ۲ عدد لیمو
  8. زعفران =۱ قاشق مربا خوری
  9. روغن= ۴ قاشق
  10. نمک و فلفل

طرز تهیه:

برای تهیه شیشلیک شاندیز باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود. نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم‌کننده گوشت نیز می‌توان گوشت را ترد و نرم نمود) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقریبﺃ بقطر دو سانتی‌متر می‌بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می‌کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می‌کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می‌گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می‌کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملایم باشد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *