پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شکوفه خا

طرز تهیه شکوفه خا در طب سنتی

مواد لازم:

  1. تخم مرغ: ۸ عدد
  2. آرد سفید: ۱ فنجان
  3. شیر: ۱ فنجان
  4. گلاب: نیم فنجان
  5. خاک قند: به میزان لازم
  6. روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی شکوفه خا در ابتدا تخم مرغ‌ها را شکسته و کاملاً هم می‌زنیم. سپس شیر و گلاب را افزوده و کمی دیگر هم زده و آرد سفید را کم‌کم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود و یک مایهٔ یکدست و روان داشته باشیم. روغن را در تابه ریخته و هنگامی که گرم شد، قالب را در آن زده و سپس تا نیمی از ارتفاع قالب را در مایه شیرینی زده و باز قالب را در روغن می‌زنیم که به علت وجود درصد بالای تخم مرغ در مواد شیرینی، در عرض چند لحظه شکل گرفته و با یک تکانِ دست داخل روغن داغ می‌افتد و ما باید با چنگال سریعاً آن را از روغن خارج نموده و اقدام به درست نمودن شکوفه بعدی نماییم. پس از اینکه شکوفه‌ها خنک شد به میزان دلخواه روی آنها خاک قند می‌پاشیم.

نکات:

۱- اگر مقدار کمی از ارتفاع قالب را در مایه فرو کنیم شکوفه به خوبی شکل نمی‌گیرد.

۲- اگر مقدار زیادی از ارتفاع قالب را در مایه فرو کنیم به حدی که در برخی قسمتها بالای قالب را نیز بپوشاند شکوفه به قالب می‌چسبد و کندن آن دشوار است و ممکن است باعث سوختن آن شود.

۳- اگر روغن کم داغ باشد شکوفه وا می‌رود.

۴- اگر روغن زیاد داغ باشد شکوفه می‌سوزد و سیاه می‌شود.

۵- پخت یک شکوفه خا عالی نیازمند تمرین زیاد و کسب مهارت بصورت تجربی است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *