- سبزی تره: ۲۵۰ گرم
- برنج (حتماً برنج ایرانی ترجیحاً معطر): برای هر نفر یک مشت برنج (مشت را پر در نظر نگیرید)
- سیب زمینی: دو عدد متوسط
- گوجه فرنگی: ۲ الی ۳ عدد
- تخم مرغ: به ازای هر نفر یک عدد یا به ازای هر دو نفر یک عدد
- روغن (بسته به علاقه روغن جان یا روغن دنبه با ساری یاغ، کره یا روغن نباتی): ۳ قاشق غذاخوری سر پر
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، ادویه آبگوشت و زردچوبه: به میزان لازم

مواد لازم: