پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه سوغان سو

طرز تهیه سوغان سو در طب سنتی

مواد لازم:

  1. پیاز متوسط ۱ عدد
  2. روغن مایع ۱ استکان
  3. رشته ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
  4. تخم مرغ ۲ عدد
  5. آب ۱ لیتر

طرز تهیه:

برای تهیه سوغان سو ابتدا پیاز خرد شده رو در روغن سرخ می‌کنیم و آب رو بهش اضافه می‌کنیم وقتی آب جوش اومد رشته‌ها رو بهش اضافه می‌کنیم بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ‌ها رو داخل آبی که در حال جوش هست طوری می‌شکنیم که سفیده از زرده جدا نشه. ۵ دقیقه دیگه طول میکشه تا غذا آماده بشه. این غذا رو مانند آبگوشت اول آبشو با نان میخورن بعد رشته و تخم مرغشو جداگانه میکشن میخورن.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۱ (۱ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *