مواد لازم:
- پیاز متوسط ۱ عدد
- روغن مایع ۱ استکان
- رشته ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آب ۱ لیتر
طرز تهیه:
برای تهیه سوغان سو ابتدا پیاز خرد شده رو در روغن سرخ میکنیم و آب رو بهش اضافه میکنیم وقتی آب جوش اومد رشتهها رو بهش اضافه میکنیم بعد از ۵ دقیقه تخم مرغها رو داخل آبی که در حال جوش هست طوری میشکنیم که سفیده از زرده جدا نشه. ۵ دقیقه دیگه طول میکشه تا غذا آماده بشه. این غذا رو مانند آبگوشت اول آبشو با نان میخورن بعد رشته و تخم مرغشو جداگانه میکشن میخورن.