مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه سرکه سیب : یک دوم پیمانه نعناع خشک : یک قاشق چای خوری پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه سس لیمو ترش آب لیموترش تازه و سرکه سیب را به همراه بقیه مواد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا سس یکنواختی حاصل شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...