مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
- گوجه فرنگی رنده شده: ۱ لیوان
- کره یا روغن: ۵۰ گرم
- آب: ۵⁄۲ تا ۳ لیوان
- نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم
- برنج: ۳۰۰ گرم معادل ۵⁄۲ پیمانه پلوپز
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- پیازداغ: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه استانبولی پلو در ابتدا سیب زمینیها را بشویید و به صورت مکعبی و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی رنده شده را با آب، سیب زمینی، نمک و برنج در ظرف گودی بریزید و بگذارید مواد در آب یک ساعت بماند تا کمی خیس بخورد. گوشت چرخکرده را به همراه پیازداغ در ظرف مسطحی بریزید و ظرف را به مدت ۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد حداکثر بدون درپوش در دستگاه بگذارید و بعد رب گوجه فرنگی را به همراه زعفران در آب حل شده به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه آنرا هم بریزید و مجدداً ظرف را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با قدت ۱۰۰ درصد حداکثر در مایکروویو بگذارید. ظرف برنج را به مدت ۱۶ تا ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد حداکثر بدون درپوش در دستگاه قراردهید تا آب برنج کشیده شود سپس برنج را هم بزنید و مایه گوشت را با برنج مخلوط کنید و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه با قدرت ۴۰ درصد متوسط در دستگاه بگذارید تا برنج دم بکشد.