مواد لازم:
- سینه مرغ: ۲ عدد، بزرگ و پوستگرفته و دو نیم شده.
- ران مرغ: ۴ عدد، پوست گرفته.
- روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری.
- موسیر: ۲۰۰ گرم، پوست گرفته.
- سیر: ۲ بوته، خرد شده.
- زنجبیل تازه: ۴ سانتیمتر، رنده شده.
- پودر زیره: یک قاشق سوپ خوری.
- تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده.
- چوب دارچین: ۲ عدد، کوچک.
- گردو: ۳۷۵ گرم، آسیاب شده.
- عصاره مرغ: ۵۰۰ میلیلیتر.
- عسل: یک قاشق سوپخوری.
- گشنیز: ۲ قاشق سوپخوری، ساطوری شده.
- زعفران و چیلی: مقداری، ساییده شده.
روش تهیه:
برای تهیه تاس کباب ابتدا اجاق را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. تکههای مرغ را خوب ادویه زده، روغن را در یک تابه متوسط و نسوز گرم میکنیم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ میکنیم تا کاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج میکنیم. شعله گاز را کم کرده، موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه بپزید و بعد تمام ادویهها را داخل تابه ریخته و به مدت یک دقیقه تفت دهید. گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه حسابی مخلوط کنید تا طعم ادویهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.