حلوا ترک یکی از غذاها و یا حتی میتوان گفت دسرهای محبوب در میان افراد است که خواص زیادی دارد. چرا که مواد استفاده شده در آن هر یک خواص ویژهای دارند و ترکیب آنها بایک دیگر باعث شده تا این غذا نیز مقوی شود. حلوا ترک در شهرهای مختلف ممکن است به روشهای متفاتی تولید شود از این رو ممکن است رنگ و مزههای متنوعی از این غذا را مشاهده کنید. در ادامه از این مقاله قرار است طرز تهیه حلوا ترک را به شما آموزش دهیم. پس همراه ما باشید.
مواد لازم حلوا ترک:
- آب ۴ پیمانه
- آرد نان ۱ پیمانه
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری
- روغن جامد ۱ پیمانه سرخالی
- زعفران دم کرده به دلخواه
- شکر ۱ پیمانه
- گلاب یک چهارم پیمانه
طرز تهیه ترک:
برای تهیه ترک حلوا در ابتدا آب و شکر را روی حرارت متوسط میگذاریم تا شکر در آب حل شود سپس زعفران و گلاب اضافه میکنیم. روغن را آب کرده و با آرد در تابه گودی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم و با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم تا آرد به رنگ قهوهای در بیاد، شیره شکر را را با احتیاط اضافه میکنیم و هم میزنیم پودر هل را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا جایی که حلوا به راحتی ازتابه جدا شود حلوای داغ را در ظرف مورد نظر پهن میکنیم ۱-۲ ساعت میگذاریم بماند سپس به دلخواه برش زده و با پودر قند وپودر کاکائو و پسته تزئین میکنیم.