پخت و پزترشی

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. انبه کال ۲ کیلو
  2. سرکه ۱ لیوان
  3. تمر هندی ۲ قاشق سوپخوری
  4. نمک به مقدار لازم
  5. پودر هل و میخک و گرم ماسالا و زیره و فلفل /سیاه دانه/زردچوبه/تخم شنبلیله از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر
  6. هویج ۱ عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده
  7. لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا ۳ تا ۴ عدد
  8. روغن مایع یا زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه ترشی انبه در طب سنتی در ابتدا انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و تخمه وسط آن را درمی آوریم. دیگر لازم نیست آن قسمت سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد. جدا می‌شود. سرکه را همراه تمر هندی کاملاً می‌جوشانیم و بعد ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه‌ای که هوا نکشد ریخته. لابه لای آن از هویج خرد شده و لیموی نصف شده و هسته گرفته می‌ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می‌ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می‌کنیم این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می‌شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳ (۱ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *