مواد لازم:
- سبزترشی ۱/۵ کیلو
- ادویه یک قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق غذاخوری
- بادنجان قلمی کوچک ۳ کیلو
- سرکه به اندازه لازم
طرز تهیه:
برای تهیه ترشی بادمجان در ابتدا سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و میگذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد میکنیم. برای تهیه این ترشی از بادنجانهای کوچک استفاده میکنیم. اگر بادنجانها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمیداریم و به همین ترتیب آنها را در حالیکه یک برش ۳ سانتیمتری در وسط بادنجانها ایجاد کردهایم، در سرکه میجوشانیم. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجانها کمی بپزد، ولی له نشود. سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی میریزیم وسیر، نمک و ادویه را به آن اضافه میکنیم. بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادنجانها را ازاین مخلوط پرمی کنیم و در ظروف مخصوص ترشی میریزیم. سپس روی مواد سرکه میریزیم تا سرکه روی بادنجانها را بگیرد. در آنها را محکم میبندیم و در جای خنک نگه میداریم.