مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | تاس گیاه ملیّن، خون ساز، مقوی عمومی است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد بزرگ گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط آلو بخارا : 12 عدد لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه سیب زمینی : یک عدد بزرگ کدو : یک عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد متوسط بادمجان : یک عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه تاس گیاه ابتدا لوبیا را از قبل خیس و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز، هویج، سیب زمینی، بادمجان، کدو و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم. 4 عدد از گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه می کنیم. 4 عدد دیگر را در مخلوط کن ریخته ها تا نرم شود و با مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویه مدتی می پزیم. سپس همه مواد آماده شده را به همراه آلوبخارا لایه به لایه در ظرف موردنظر می چینیم. سس گوجه پخته شده را به همراه کمی روغن کنجد به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
