مواد لازم:
- ماست کیسهای (محلی) نیم کیلو
- بادنجان گوشتی ۳ عدد
- اوجی (پونه) خرد شده ۳–۴ ق غذاخوری
- سوسنبر ۲–۳ ق غذاخوری
- گشنیز ۲–۳ ق غذاخوری
- سیر ۳ حبه
- نمک و اب برای رقیق کردن ماست (میتونین از ماست پاستوریزهای که یه کم ترش شده استفاده کنین یا خودتون ماست ببندیدن)
- دارچین و گلپر کمی
طرز تهیه:
برای تهیه وینگوم ماست در ابتدا بادنجانها رو کبابی میکنیم و میندازیم تو آب سرد تا پوستشون در بیاد بعد ساتوریش میکنیم. ماست رو با اب رقیق کرده بعد یه کم نمک میزنیم. سبزیجات معطر رو آسیاب میکنیم و به ماست اضافه میکنیم. بادنجونها رو هم میریزیم؛ و خوب هم میزنیم. موقع سرو کردن کمی دارچین و گلپر روی ماست میپاشیم. در آخر سیر رو هم رنده یا آسیاب میکنیم و اضافه میکنیم.