پخت و پزسس

طرز تهیه سس گردو

طرز تهیه سس گردو در طب سنتی

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مواد لازم
آب لیموترش تازه : چهار قاشق غذاخوری
آب : به میزان لازم
مغز گردو پودر شده : ۱۰ عدد
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک : یک قاشق چای خوری
روش تهیه برای تهیه سس گردو باید گردو پودر شده را به همراه بقیه مواد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا سس یکنواختی حاصل شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: