مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | آب لیموترش تازه : چهار قاشق غذاخوری آب : به میزان لازم مغز گردو پودر شده : 10 عدد نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری پودر نعناع خشک : یک قاشق چای خوری | ||
روش تهیه | برای تهیه سس گردو باید گردو پودر شده را به همراه بقیه مواد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا سس یکنواختی حاصل شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...