مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم شیر یا آب : یک پیمانه شکر قهوه ای : به میزان لازم روغن کنجد : یک پیمانه پودر گردو : 150 گرم آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه کلوچه با مغز گردو ، آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، گردو را به شکر اضافه کرده وم ی کوبیم در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم . بعد از این که خمیر آماده شد . مقداری از آن را برداشته، کف دست پهن میکنیم، کمی از گردوی آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...