مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم شیر یا آب : یک پیمانه شکر قهوه ای : به میزان لازم روغن کنجد : یک پیمانه پودر گردو : 150 گرم آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه کلوچه با مغز گردو ، آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، گردو را به شکر اضافه کرده وم ی کوبیم در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم . بعد از این که خمیر آماده شد . مقداری از آن را برداشته، کف دست پهن میکنیم، کمی از گردوی آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
