مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم شیر یا آب : یک پیمانه شکر قهوه ای : به میزان لازم روغن کنجد : یک پیمانه پودر گردو : 150 گرم آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه کلوچه با مغز گردو ، آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، گردو را به شکر اضافه کرده وم ی کوبیم در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم . بعد از این که خمیر آماده شد . مقداری از آن را برداشته، کف دست پهن میکنیم، کمی از گردوی آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...