مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم پودر هل : به میزان لازم بادام : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه لوز بادام ، بادام ها را آسیاب می کنیم، سپس آنها را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل و عسل به آنها اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز میدهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. حدود 2 تا 3 ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...