مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک کدو و هویج معتدل به سمت سردی، خون ساز، ضدچربی و قندخون است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد بزرگ کدو : سه عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک کدو و هویج ابتدا کدو را به صورت برش های 2 سانتی و سیب زمینی و هویج را به صورت برش های 1 سانتی متری خرد می کنیم. گوجه را ریز خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس کدو را به همراه نمک، فلفل و ادویه افزوده و مدتی تفت می دهیم. در انتها گوجه فرنگی و سیب زمینی را به بقیۀ مواد می افزاییم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...