مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، خون ساز، مقوی | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم عدس : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک پیمانه بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شنبلیله : 400 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه حبوبات کوبیده لوبیا و عدس ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه مدتی می پزیم. وقتی که مدتی از پخت لوبیا گذشت، سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم و همراه عدس، برنج و بلغور، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت می دهیم و به کل مواد اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات را همراه سیب زمینی جدا می کنیم و در ظرف جدا می ریزیم و بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...