مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک مفید برای لطافت پوست ، کلیه ودستگاه گوارش ، مفید برای مزاج های بلغمی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم کلم قمری : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شوید : 500 گرم مرزه، ترخون خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده ماش و قمری ابتدا ماش و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. کلم قمری را درشت خرد می کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...