مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک مفید برای لطافت پوست ، کلیه ودستگاه گوارش ، مفید برای مزاج های بلغمی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم کلم قمری : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شوید : 500 گرم مرزه، ترخون خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده ماش و قمری ابتدا ماش و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. کلم قمری را درشت خرد می کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
