مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | حلیم بادمجان با گوجه گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم بلغور گندم : یک پیمانه گردو : دو پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ بادمجان : چهار عدد بزرگ بلغور جو : چهار قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه حلیم بادمجان با گوجه ابتدا بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده و با آب و کمی نمک و زردچوبه میپزیم تا بدون آب شود. بادمجان ها را خلالی درشت خرد کرده، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از مدتی آبکش می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. کل مواد آماده شده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا کاملاً بدون آب شود. در آخر غذا را می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...