پخت و پزپلو

طرز تهیه زرشک پلو

طرز تهیه زرشک پلو در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مناسب برای همۀ مزاج ها و در تمام فصل ها، مفید برای تقویت کبد و تقویت کلیه، تقویت عمومی بدن، تقویت امور جنسی، تقویت فلب، تصفیۀ خون، تقویت سیستم دفاعی بدن، مفید برای لصافت پوست
مواد لازم
خلال بادام : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
زرشک : یک دوم پیمانه
قارچ : یک عدد
برنج : چهار پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
خلال پسته : دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : دو قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه زرشک پلو ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. زرشک، خلال بادام و خلال پسته را مدتی خیس کرده سپس آبکش می کنیم. سویا را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم، تا آب آن تمام شود. در صورتی که خواستیم به جای سویا از قارچ استفاده کنیم، قارچ را خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس سویا یا قارچ را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت می دهیم. زرشک را همراه زعفران آب شده و کمی شکر قهوه ای و روغن کنجد دم می کنیم. برنج را با کمی آب و نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سایر مواد آماده شده به جز زرشک، لایه به لایه در قابلمه ریخته و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. هنگامی که پلو دم کشید، زعفران آب شده و زرشک را به آن اضافه می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *