مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن، مفید برای گوارش، مقوی عمومی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک پیمانه تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده : 600 گرم شنبلیله خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده ماش ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک تفت می دهیم. ماش، برنج و سبزی را همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و کمی پیاز آماده شده با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً بدون آب شود، و سپس آن را میکوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود، سپس همراه با بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
