پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کوبیده ماش

طرز تهیه کوبیده ماش در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای ملیّن، مفید برای گوارش، مقوی عمومی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
ماش : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک پیمانه
تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده : ۶۰۰ گرم
شنبلیله خشک : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه  کوبیده ماش ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک تفت می دهیم. ماش، برنج و سبزی را همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و کمی پیاز آماده شده با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً بدون آب شود، و سپس آن را می‌کوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود، سپس همراه با بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *