پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کوبیده ماش

طرز تهیه کوبیده ماش در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای ملیّن، مفید برای گوارش، مقوی عمومی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
ماش : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک پیمانه
تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده : ۶۰۰ گرم
شنبلیله خشک : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه  کوبیده ماش ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک تفت می دهیم. ماش، برنج و سبزی را همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و کمی پیاز آماده شده با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً بدون آب شود، و سپس آن را می‌کوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود، سپس همراه با بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن