مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | حلیم بادمجان با گوجه گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم بلغور گندم : یک پیمانه گردو : دو پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ بادمجان : چهار عدد بزرگ بلغور جو : چهار قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه حلیم بادمجان با گوجه ابتدا بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده و با آب و کمی نمک و زردچوبه میپزیم تا بدون آب شود. بادمجان ها را خلالی درشت خرد کرده، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از مدتی آبکش می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. کل مواد آماده شده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا کاملاً بدون آب شود. در آخر غذا را می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...