پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه حلیم بادمجان با گوجه

طرز تهیه حلیم بادمجان با گوجه در طب سنتی

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای  حلیم بادمجان با گوجه گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی است.
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک پیمانه
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
بادمجان : چهار عدد بزرگ
بلغور جو : چهار قاشق غذاخوری
روش تهیه برای تهیه حلیم بادمجان با گوجه ابتدا بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده و با آب و کمی نمک و زردچوبه می‌پزیم تا بدون آب شود. بادمجان ها را خلالی درشت خرد کرده، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از مدتی آبکش می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. کل مواد آماده شده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا کاملاً بدون آب شود. در آخر غذا را می کوبیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن