مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | حلیم بادمجان با گوجه گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم بلغور گندم : یک پیمانه گردو : دو پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ بادمجان : چهار عدد بزرگ بلغور جو : چهار قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه حلیم بادمجان با گوجه ابتدا بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده و با آب و کمی نمک و زردچوبه میپزیم تا بدون آب شود. بادمجان ها را خلالی درشت خرد کرده، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از مدتی آبکش می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. کل مواد آماده شده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا کاملاً بدون آب شود. در آخر غذا را می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
