مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | قرمه سبزی با قارچ گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها مفید برای زمستان است. | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه قارچ : 12 عدد نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 750 گرم شنبلیله خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه قرمه سبزی با قارچ ابتدا لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و مدت کمی می پزیم،سپس آب آن را عوض می کنیم.سبزی خرد شده را مدتی با روغن کنجد تفت می دهیم،شنبلیلۀ خشک را نیز به آن اضافه کرده و مجدداًکمی تفت می دهیم.سبزی و لوبیا را با مقداری آب گرم مدتی می پزیم.پیاز را با روغن و کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم،سپس آن را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قبل ار صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...