مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش قرمه کرفس گرم و تر ، خون ساز ، تقویت عمومی بدن ، ضد کلسترول ، تقویت کننده امور جنسی است. | ||
مواد لازم | ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 500 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش قرمه کرفس ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و مدتی آن را می جوشانیم . سبزی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم . ساقه کرفس را به سبزی افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با کمی روغن کنجد ، زردچوبه و ادویه تفت داده ، سپس سبزی و ساقۀ کرفس تفت داده شده ، لوبیا ، نمک ، فلفل و زنجبیل را به همراه مقداری آب گرم به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...