مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش قرمه کرفس گرم و تر ، خون ساز ، تقویت عمومی بدن ، ضد کلسترول ، تقویت کننده امور جنسی است. | ||
مواد لازم | ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 500 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش قرمه کرفس ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و مدتی آن را می جوشانیم . سبزی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم . ساقه کرفس را به سبزی افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با کمی روغن کنجد ، زردچوبه و ادویه تفت داده ، سپس سبزی و ساقۀ کرفس تفت داده شده ، لوبیا ، نمک ، فلفل و زنجبیل را به همراه مقداری آب گرم به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
