پخت و پزخورش

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد کلسترول و چربی خون
مواد لازم
لپه : یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
قارچ : چهار عدد بزرگ
بادمجان : یک عدد بزرگ
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه خورشت قیمه بادمجان ابتدا لپه را از قبل خیس کرده و آن را با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . بادمجان ها را پوست گرفته ، لایه لایه کرده ودر کمی آب نمک مدتی خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم . سپس آن ها را با روغن کم سرخ می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به آن افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی ا فزوده و مدتی می پزیم . زمانی که گوجه پخته شد لپه و در انتها بادمجان را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم .
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن