مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد کلسترول و چربی خون | ||
مواد لازم | لپه : یک و یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ بادمجان : یک عدد بزرگ پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورشت قیمه بادمجان ابتدا لپه را از قبل خیس کرده و آن را با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . بادمجان ها را پوست گرفته ، لایه لایه کرده ودر کمی آب نمک مدتی خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم . سپس آن ها را با روغن کم سرخ می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به آن افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی ا فزوده و مدتی می پزیم . زمانی که گوجه پخته شد لپه و در انتها بادمجان را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
