مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | قرمه سبزی با قارچ گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها مفید برای زمستان است. | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه قارچ : 12 عدد نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 750 گرم شنبلیله خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه قرمه سبزی با قارچ ابتدا لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و مدت کمی می پزیم،سپس آب آن را عوض می کنیم.سبزی خرد شده را مدتی با روغن کنجد تفت می دهیم،شنبلیلۀ خشک را نیز به آن اضافه کرده و مجدداًکمی تفت می دهیم.سبزی و لوبیا را با مقداری آب گرم مدتی می پزیم.پیاز را با روغن و کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم،سپس آن را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قبل ار صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...