مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد کلسترول و چربی خون | ||
مواد لازم | لپه : یک و یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ بادمجان : یک عدد بزرگ پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورشت قیمه بادمجان ابتدا لپه را از قبل خیس کرده و آن را با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . بادمجان ها را پوست گرفته ، لایه لایه کرده ودر کمی آب نمک مدتی خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم . سپس آن ها را با روغن کم سرخ می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به آن افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی ا فزوده و مدتی می پزیم . زمانی که گوجه پخته شد لپه و در انتها بادمجان را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...