مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش کدوی معتدل به سمت سردی، مفید برای چربی خون و کبد است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آبغوره : به میزان لازم کدو : دو عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ بادمجان : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدوی مخصوص ابتدا کدو و بادمجان ها را به برش های 3 سانتی خرد می کنیم. قارچ را ورقه ورقه می کنیم. گوجه را پوست کنده و ریز خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جدا با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، قارچ را به آن اضافه کرده و مدتی همراه با ادویه تفت می دهیم، سپس تمام مواد آماده شده را به همراه گوجه، غوره، نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...