مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش کدوی معتدل به سمت سردی، مفید برای چربی خون و کبد است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آبغوره : به میزان لازم کدو : دو عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ بادمجان : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدوی مخصوص ابتدا کدو و بادمجان ها را به برش های 3 سانتی خرد می کنیم. قارچ را ورقه ورقه می کنیم. گوجه را پوست کنده و ریز خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جدا با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، قارچ را به آن اضافه کرده و مدتی همراه با ادویه تفت می دهیم، سپس تمام مواد آماده شده را به همراه گوجه، غوره، نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
