پکوره، پاکوره یا پاکورا یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش میشوید.
مواد لازم:
- آرد نخود خام : نصف پیمانه
- آرد سفید: نصف پیمانه
- آب: نصف پیمانه
- تخم گشنیز پودر شده: 1 قاشق چایخوری
- سبزی تازه (گشنیز، تره، شوید، پیازچه): یک مشت
- پیاز کوچک: 1 عدد
- خمیر مایع: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و ادویه: به مقدار لازم
- فلفل سبز تند: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است.
- نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید.
- بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.
- مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود.
- آرد و آب را کنار دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.
- به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند.
- بعد در در روغن سرخ کنید، اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.
- اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک قاشق آرد سفید اضافه کنید.
روشی دیگر برای تهیه پاکوره یا پاکورا
مواد لازم
- آرد سفید: یک چهارم پیمانه
- آرد نخود: سه چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک :به میزان لازم
- زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
- آب :۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
- پیاز ریز خرد کرده : ۲ عدد درشت
- فلفل سبز تند، ریز خرد کرده: ۱ عدد
- گشنیز ریز خرد کرده: ۳۰ گرم
- شوید ریز خرد کرده ۳۰ گرم
- تره فرنگی ریز خرد کرده: یک چهارم پیمانه
- روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه:
- آرد سفید، آرد نخود، بیکینگپودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و ترهفرنگی را بیفزائید.
- حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید
- این غذا را را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجهفرنگی میل کنید.