پخت و پزکوکو

طرز تهیه پاکوره یا پکوره

طرز تهیه پاکوره در طب سنتی

پکوره، پاکوره یا پاکورا یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

  • آرد نخود خام : نصف پیمانه
  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • آب: نصف پیمانه
  • تخم گشنیز پودر شده: ۱ قاشق چایخوری
  • سبزی تازه (گشنیز، تره، شوید، پیازچه): یک مشت
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه: به مقدار لازم
  • فلفل سبز تند: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است.
  2. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید.
  3.  بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.
  4. مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود.
  5. آرد و آب را کنار دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.
  6. به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند.
  7. بعد در در روغن  سرخ کنید، اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.
  8. اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک قاشق آرد سفید اضافه کنید.

روشی دیگر برای تهیه پاکوره یا پاکورا

مواد لازم

  • آرد سفید: یک چهارم پیمانه
  • آرد نخود: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
  • آب :۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
  • پیاز ریز خرد کرده : ۲ عدد درشت
  • فلفل سبز تند، ریز خرد کرده: ۱ عدد
  • گشنیز ریز خرد کرده: ۳۰ گرم
  • شوید ریز خرد کرده ۳۰ گرم
  • تره فرنگی ریز خرد کرده: یک چهارم پیمانه
  • روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ‌پودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و تره‌فرنگی را بیفزائید.
  • حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید
  • این غذا را را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجه‌فرنگی میل کنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *