مواد لازم:
آرد گندم: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
روغن یا کره: ۳۵۰ گرم
تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری
مغز هل کوبیده
گلاب
زعفران
طرز پخت:
برای تهیه رقایب حلوا بهترین آرد، آرد نان سنگک هست که تیره و زبر است اما میتوان بجای آرد سنگک از آرد سفید هم استفاده کرد. روش کار عین حلوای آرد گندم و حلوای زعفرانی است. تنها فرقش این است که بعد از سرخ شدن آرد و روغن، تخم گشنیز را هم میریزیم و سرخ میکنیم تا بوی خامی آرد از بین برود. وقتی مواد را پایین گذاشتیم و داشتیم ورز میدادیم میتوانیم کمی خلال بادام هم در آن بریزیم. بعد وقتی توی ظرف خوب هم زدیم و کوبیدیم و حلوا از ظرف جدا شد، توی ظرف میکشیم و با قیف تزیین میکنیم.