پخت و پزشیرینی

طرز تهیه حلوای بادام

طرز تهیه حلوای بادام در طب سنتی

مواد لازم:

  1. آرد سفید (آرد گندم بدون سبوس ) ۲ لیوان
  2. پودر قند ۲ لیوان
  3. کره ۲۵۰ گرم
  4. پودر بادام ۵/۱ لیوان
  5. پودر هل و زنجبیل و گشنیز ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
  6. زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برای تهیه حلوای بادام در ابتدا باید پودر بادام را تهیه کنید برای تهیه پودر بادام اول بادام را خیس کنید و بعد پوست آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خشک بشود بعد با دانه ساب یا مولینکس آن را پودر کنید . آرد را در ماهیتابه بریزید و به مدت یکربع ساعت با حرارت کم تفت و مدام به هم بزنید سعی کنید رنگ آرد سفید بماند بعد کره را در آرد بریزید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر هم آنرا با حرارت کم تفت دهید و به هم بزنید . زعفران را اضافه کنید و کاملاً که مخلوط شد بقیه مواد را اضافه کنید و به هم بزنید . مواد باید خوب مخلوط بشود . چنانچه مواد چسبندگی لازم را نداشت کمی کره یا روغن مایع اضافه کنید و در سینی که کف آنرا از قبل چرب کرده بودید به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن یکنواخت شود بعد از یکی دو ساعت آن را برش دهید و دریخچال گذاشته تا خوب سفت شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *