پخت و پزشیرینی

طرز تهیه رقایب حلوا

طرز تهیه رقایب حلوا در طب سنتی

مواد لازم:

آرد گندم: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
روغن یا کره: ۳۵۰ گرم
تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری
مغز هل کوبیده
گلاب
زعفران

طرز پخت:

برای تهیه رقایب حلوا بهترین آرد، آرد نان سنگک هست که تیره و زبر است اما می‌توان بجای آرد سنگک از آرد سفید هم استفاده کرد. روش کار عین حلوای آرد گندم و حلوای زعفرانی است. تنها فرقش این است که بعد از سرخ شدن آرد و روغن، تخم گشنیز را هم می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم تا بوی خامی آرد از بین برود. وقتی مواد را پایین گذاشتیم و داشتیم ورز می‌دادیم می‌توانیم کمی خلال بادام هم در آن بریزیم. بعد وقتی توی ظرف خوب هم زدیم و کوبیدیم و حلوا از ظرف جدا شد، توی ظرف می‌کشیم و با قیف تزیین می‌کنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *