مواد لازم:
- آرد گندم ۸ قاشق غذاخوری
- خاک قند ۶ قاشق غذاخوری
- ایر میک ۴ قاشق غذاخوری
- مارگارین و یا کره ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد (تقریباٌ یک قاشق مرباخوری برای روی شیرینی جدا کنید)
- روغن مایع برای چرب کردن سینی به مقدار لازم
- شکر ۵/۲ لیوان
- آب ۵/۲ لیوان
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- فندق و یا بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی شکرپاره در ابتدا آرد را الک کنید. وسط آن را گود کنید و تخم مرغ و خاک قند و پیکینگ پودر را بریزید. با دست هم بزنید. سپس مارگارین (از نیم ساعت قبل در حرارت اتاق نرم شده باشد) را به خمیر اضافه کنید. خوب ورز بدهید. از خمیر تکههایی به اندازه تخم مرغ جدا کنید و با کمک دست گرد و بعد پهنش کنید. سینی را از قبل چرب کرده خمیرها را با فاصلهای دو سانتی داخل سینی بچینید روی آنها زرده تخم مرغ بمالید. بادامها را به وسط هر خمیر کمی فشار دهید. فر را که از ۱۰ دقیقه قبل آماده کرده سینی را وسط فر و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد (به مدت ۳۰ دقیقه) بگذارید تا شیرینیها طلایی رنگ شوند. برای درست کردن شربت شکر و آب را بجوشانید. بعد از این که غلیظ شد، آب لیمو را به آن اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بجوشانید و از روی گاز بردارید و بگذارید سرد شود. شربت را روی شیرینی داغ بریزید. یکی دو ساعت صبر کنید اگر شیرینی شربت را خوب کشید کمی دیگر روی آن شربت بریزید. این مواد برای ۸ نفر در نظر گرفته شده است.