ما را دنبال کنید

طرز تهیه شکر پنیر

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه

با عرض سلام و ادب و تشکر بابت مطلب مفیدتون
من از سایت زرین ثمر دیدگاه میذارم.

ما تو تهیه‌ی شکرپنیرامون از جوهر لیمو (یا همون اسید سیتریک) استفاده نمیکنیم (چون ضرر داره)، ابتدا مثل روش شما آب و شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم بجوشد تا کاملا غلیظ شود، بعد او رو روی یه سینی بزرگ پهن میکنیم و بعد از اینکه کمی سرد شد، طعم های طبیعی رو روش پهن و اضافه میکنیم مثل مغز پسته، مغز لیمو امانی، گلبرگ محمدی و …. ، بعد با کاردک هی همش میزنیم تا تاحدود زیادی مخلوط بشه.
بعد کل این مخلوط رو تکه تکه (مثلا ۳۰ در ۳۰ سانتی ) کرده، کمی با دست کشیده و روی بازوهای دستگاه آویزان میکنیم. این دستگاه با بازوهایی که داره هی این خمیر رو میکشه و قاطی میکنه، در اثر این کار کلی حباب ریز توی خمیر بوجود میاد و به مرور رنگش از نباتی رنگ به سفید تبدیل میشه و حجم میگیره. در اصل این کار باعث نرم شدن و پوک شدن شکرپنیر هم میشه پس باید به خوبی هم بخوره.
بعد اونو تو دستگاه قالب میذاریم و شکرپنیرا رو قالب میزنیم و بعد پهن میکنیم تا سرد بشن.
بعد اونها رو تو بسته های دربسته نگه داری میکنیم. اگه شکر پنیرتون به مدت فقط یک روز هوا بخوره کاملا سفت میشه، پس اونو در ظرفهای کاملا دربسته نگهداری کنید.
موفق باشید.

محمدرضا میر

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست بزرگوار
از این که اطلاعات مفید و طرز تهیه شکر پنیرتون رو در اختیار ما گذاشتید، بی نهایت سپاسگزاریم، شما هم موفق و موید باشید

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *