پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شکرپاره

طرز تهیه شکرپاره در طب سنتی

مواد لازم:

  1. آرد گندم ۸ قاشق غذاخوری
  2. خاک قند ۶ قاشق غذاخوری
  3. ایر میک ۴ قاشق غذاخوری
  4. مارگارین و یا کره ۱۰۰ گرم
  5. تخم مرغ ۱ عدد (تقریباٌ یک قاشق مرباخوری برای روی شیرینی جدا کنید)
  6. روغن مایع برای چرب کردن سینی به مقدار لازم
  7. شکر ۵/۲ لیوان
  8. آب ۵/۲ لیوان
  9. آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
  10. فندق و یا بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
  11. بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی شکرپاره در ابتدا آرد را الک کنید. وسط آن را گود کنید و تخم مرغ و خاک قند و پیکینگ پودر را بریزید. با دست هم بزنید. سپس مارگارین (از نیم ساعت قبل در حرارت اتاق نرم شده باشد) را به خمیر اضافه کنید. خوب ورز بدهید. از خمیر تکه‌هایی به اندازه تخم مرغ جدا کنید و با کمک دست گرد و بعد پهنش کنید. سینی را از قبل چرب کرده خمیرها را با فاصله‌ای دو سانتی داخل سینی بچینید روی آن‌ها زرده تخم مرغ بمالید. بادام‌ها را به وسط هر خمیر کمی فشار دهید. فر را که از ۱۰ دقیقه قبل آماده کرده سینی را وسط فر و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد (به مدت ۳۰ دقیقه) بگذارید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند. برای درست کردن شربت شکر و آب را بجوشانید. بعد از این که غلیظ شد، آب لیمو را به آن اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بجوشانید و از روی گاز بردارید و بگذارید سرد شود. شربت را روی شیرینی داغ بریزید. یکی دو ساعت صبر کنید اگر شیرینی شربت را خوب کشید کمی دیگر روی آن شربت بریزید. این مواد برای ۸ نفر در نظر گرفته شده است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *