خواص
این غذا برای افراد کم خون و کودکان در حال رشد و افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و نیز به علت وجود شوید برای ناراحتی های گوارشی به ویژه نفخ معده سودمند است.
مواد لازم
- برنج ۴ پیمانه
- سبوس دوم برنج ۱ قاشق غذاخوری
- شوید تازه پاک کرده ۴۰۰ گرم و یا شوید خشک ۶ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- ماش ۳۵۰ گرم
- نمک به مقدار لازم.
طرز تهیه
- ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با ۲ لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا پخته و آب آن تمام شود.
- سپس برنج، سبوس برنج، شوید و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن خشک شود.
- سپس روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد
- می توانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط و طبخ نمایید.
منبع
کتاب تغذیه در طب ایرانی، اسلامی