خواص
- مقوی عمومی
- مفید برای استخوان ها و کمر
مواد لازم
- گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
- نخود : یک پیمانه
- لوبیا سفید : یک پیمانه
- بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری
- برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری
- سیب زمینی : یک عدد بزرگ
- پودر لیمو عمانی : به میزان لازم
دستور پخت
- گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.
- نخود و لوبیا را از قبل خیس کرده و به همراه آب و مقداری زردچوبه و فلفل می پزیم.
- مدتی که از پخت آن ها گذشت برنج و بلغور گندم را به همراه سیب زمینی، گوجه، نمک و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه می کنیم و با هم می پزیم.
- پیاز را با روغن کنجد، زردچوبه و پودر زیره تفت می دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
- مدتی قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی را اضافه می کنیم.
- آب حبوبات را کاملاً جدا می کنیم و همراه سیب زمینی در ظرفی جدا می ریزیم بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی جدا می ریزیم.